20120709

kruusatolm ja ziguli

1980
Hiiumaale! Vanas rohelises Zigulis! Et ühes teiste vanarauasõidukientusiastidega, kaart näpus, ringi tuuritada, kontrollpunkte läbida, ristsõnale vastuseid leida, kaadreid taaslavastada! Ja et lihtsalt heade sõpradega koos olla. Väga äge oli - kuskil siinsamas Eestimaa suletud garaaziuste taga peidab end aukartustäratav hulk täiesti viisakas korras olevaid uunikumautosid, mis suisa kasutuskõlblikud! 

ise tulid, need kolm naksitralli!
Lahe mõelda, et Eesti on kunagi kuuendikku planeedist turvanud. 
Legend külgkorviga saare naistest elab endiselt.



monsters, inc
Üks Hiiumaine hetk
Hiiumaad nägime ohtralt ja sattusime tänu väga põhjalikult ettevalmistatud mängule kohtadesse, kuhu ise ei oskaks unes ka minna. Retsept! Õhtul tuli lavalt sülti ja taevast mingit katkematut hallollust, aga ega see ei seganud külakiigel tantsu löömast! Oli ka põhjust, kuna tasa mööda rada targutamine tõi meie ekipaazile auhinnalise esimese koha - saime rikkamaks erinevate sotsiaalsete ja muude õlide ja lennuki esiteliku võrra! Ha! 


Hommikune kontrollreid Kõpusse tervitas meid marutava tuulega - nii tugevaga, et sellele sai nõjatuda. Kui lõpuks kiira-käära mandrile jõudsime, oli maru juba korralikuks mäsuks paisunud - soolane laine pani pläuhti! üle autode ja vesi voolas merest jugadena metsa poole. Äge! 
ilm ja maa tõmbas uttu
ja jalamees sai soolaheeringapesu
Tripid ajas tagasi peaksidki kuskil loodusmöllus lõppema, nii on kergem tagasi tänapäeva jõuda. 
Aitäh!

No comments:

Post a Comment