20120312

kukkurpõrge



Olen sattunud päääris tihti Sheppartoni Tervisekeskusesse. See on üks tore koht, kus aastaalguse puhul oli pakkumine, et maksa 30 .- ja käi kuu aja jooksul niipaljudes trennides, kui jaksad. Käisin siis ka, kuna tööpäevad lõppesid lõunapaiku. Jõusaalis käisin usinasti - ja avastasin, et hantlid mind endiselt ei huvita ning et enim kasutan seal matti ja hüppenööri, seega ostsin koju mati ja enam jõusaalis ei käi. Aga seal sai ka pilateses ja joogas käia ja no need kaks teevad ikka mõnusalt rahulikuks. Kuigi - kodukamaral paari kaaskodanikuga vaagnat pingutada on etem, kui kolmekümne traktoristiproua ja lüpsjahärraga üheskoos :). Lisaks sai miskit kohutavalt intensiivset seeriatreeningut teha, see toimus väljas - +36 kraadiga! Ja veel saab seal nii sees (25m) kui väljas ujuda (50).  Mõnus koht!

4 km puhast rõõmu
Ühel õhtul pärast trenni - ja õhtud saabuvad siin üha rutem, kuna käes on esimene sügiskuu - juhtus nii, et kulutasin maadvõtvas videvikus korralikult talda, et enne pimedat koju jõuda. Metsa all kulgeb Sheppartonist 4 km kaugusele Mooroopnasse maanteega paralleelselt asfalteeritud rada (neile ju meeldib siin metsaaluseid asfalteerida).
tüüpiline eükalüptirägastik
Kurvist väljudes märkasin väga suure hilinemisega kohalikku vapilooma. Saate aru, see kuramuse kukkurhüpiknäriline oli minupikkune ja oiiiiiiiiii kui laia tagumikuga!! Meeter veel ja oleksin teinud teoks oma aastataguse unistuse panna pea känguru kukrusse. Ehk siis - peaaegu, et rulatasin kängurusse! :) Ehmatus oli vägev ja selline ootamtu kohtumine samuti!!!  Pidasin kinni ja vaatasime veidi aega tõtt - üks jahmunum kui teine, üks rahulikult rohututti närides (ma loodan, et see oli rohututt, mitte eelmine mööduja) ja teine üdini segaduses - elevil.
seal nad meid varitsevad
Voaaaah. Selline ootamatu kohtumine. Eelmised kohtumised on toimunud ka vabas looduses - eelistan seda loomaaiale - aga siis on nad olnud eemal võsas, hüpetega kaugenemas. Aga seekord tuli ta suisa sülle. Või mina talle. Või noh, saate aru küll. mi laiki! Hea, kui teele selliseid üllatusi sattub!

Aitäh!

1 comment: