20131215

skynet anyone?

 Erinevates tehnikablogides on viimase paari nädala jooksul muuhulgas sellised uudised olnud:
  • Google salajane X-lab tegeleb tehisintellekti loomisega
  • Mäletate, kuidas u 10 aastat tagasi näidati uudistes suure hõiskamise saatel, et teadlased on suutnud luua roboti, mis astub kolm sammu ilma pikali kukkumata? Boston Dynamics, mis tegeleb usa sõjaväele erinevate robotite väljaarendamisega, näitab oma videokanalis roboteid, mis suudavad a) majakatusele hüpata b) joosta ligi 50 km /h ja  c) seda:

  • Google ostis paar päeva tagasi sellesama Boston Dynamics´i (ja sellekohane pressiteade väljastati reede hilisõhtul :D)
  • Amazon Prime kulleriteenus:
Kui sellised uudised on avalikult kõigile asjast huvitatuile vabalt saadaval, siis kuskaugelmaal asjad tegelikult on? Is this real world? :) Teen ettepaneku hakata mootoriõli varuma, see on arvatavasti ainus vahetusvahend, millest tulevased isandad hoolivad. Või hakkame üheskoos EMP-sid meisterdama! Ja muideks, mis on hetkel maailmas enimloetuimad uudised? Beyoncé šokeerib muusikatööstust, kuna avaldas ilma eelneva reklaamita oma uue albumi ekslusiivselt iTunes´is ning seda ei saa üksikute lugude kaupa osta! Ja käesoleva aasta popim instagrami-pilt on Justin Bieberi ja Will Smithi ühispilt! jne!
Meil on vaja asteroidi...sadu.

No comments:

Post a Comment