20130122

ikka jõuludes kinni

uusi taevakehi
Jõule pidasime ka ühes teiste rännulistega, kellega hostelist jagasime. Plaanisime juba pikalt, et võtame nurgatagant grilli ja surfilauad, poest õlled ja lihhid ning jätame seoses vabade päevadega hosteli kus see ja teine ning teeme nii, et juustes vähemalt pool kilo liiva oleks - siin raputatakse seda tuha asemel pähe. 
jõuluhommik. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
surfar puhkab varjus

Mul on siiralt hea meel, et me hommikul surfamas käisime, sest õhtul oli ookeanis jõulurahu - kõige rajumate lainetega rand - Injinup - oli sile nagu peegel! Uskumatu!!! Nii jäid meil tegemata päikseloojangu,- täiskuuöö - ja päiksetõususurf. Aga grillisime korralikult, sääski toitsime ka ja vaatasime, kuidas täiskuu vaimude tunniks lahe servalt täpselt meie ette, kesk peeglilahte tõusis ja üle vee, meie paljaste varvasteni, kutsuva valge vaiba laotas. Seekordne jõulukink oligi täiesti esimene skinny dipping Suure Saare ookeanis - ilma hai- ja mis antud olukorras veel hullem, krabihirmuta :)  
liha polnud kõige parem
 Kutsuv kutsuv tuluke :) Üldiselt oli meie punt nii, et meie, kaks sakslast, uusmeremaalane, belglane, korealane ja inglased lobisesime ja karjusime naerda nagu prügimäe kajakad. Ja ülejäänud sakslased lobisesid-podisesid paar meetrit eemal omas ringis oma võõramaa jutte. Ikka täitsa ujedad põhjamaalased, need sakslased :) Need ujedad sakslased läksid mingi hetk tagasi koju, sest neile meeldib voodi (ja toas on hämaram). Arumaisaa :) Meie pugesime oma jõuluroast punnis kõhtudega kell kaks öösel magamiskottidesse ja põgenesime kell 5 autodega minema, sest juhuslikult pidasid edela-austraalia sääsed seal samas rannas oma jõulupidu - ja palju ülbemalt, kui mistahes kajakad või koiotid või raisakotkad. Ja voodi oli päris hea :)
 
Veelkord - üleval pildil on näha üht tegelikkuses väga rajude lainetega surfiranda. Jõulurahu on peal lihtsalt :) 
Aitäh!

No comments:

Post a Comment