20130108

smashing news

Tulime ujumast, jätsime auto maja ette ning lippasime kümneks minutiks sisse, et enne tööleminekut riideid vahetada. Mingid kohalikud noored lehvitasid nurga pealt. Istusime autosse, ja tahavaatepeeglisse vaadates nägime, et @#>&!!@£#!
Esiti olin päris kindel, et kui ma need pärdikud kätte saan, siis mängin neile käeluuprõksupilli. Ja palju muudki. Paar päeva hiljem suutsin rahuneda, ja mõtlesin, et võtan neilt lihtsalt rulad-trikikad-iphone´id ära - kurat, uus aken maksab umbes 700$! Ja värvin ainult paar silma siniseks. Ja siis mõtlesin juba, et noh, äkki oli see hoopis karma, sest noh, eks me kõik ole teismeeas erinevaid idiootsuse tippe vallutanud. Või et äkki mõni nagadest tahtis grupi alfaisaseks tõusta või mõne nooremase soosingusse tõusta. Aga pingutas veidi kivivindiga üle ja nüüd on küll hing raske, aga siiski õnnelik - kael ju maasikatest marraskil. 

Nüüd kuulsin, et tüübid olid üht me sõpradest, kes töölt koju tuli, kividega loopinud. Lihtsalt niisama. Sest neil on suur suvi ja kõigest suva ja lõvigeenid pulbitsevad. 

Ai-ai, ma saan varsti endale iphone´i. Suisa mitu.

Aitäh!

No comments:

Post a Comment