20130710

Maapealne Narnia

Veetsime välkpuhkuse Uus-Meremaal. 
Varasemad teadmised: hambaklambrid on teismelistel kohustulikud (on küll täitsa ilus naeratus kõigil kiividel); filme käiakse seal väntamas; seal on koht, kus ookean kohtub piisavalt kõrge mäega, et samal päeval saab surfamas ja lumelauatamas käia - ma leian selle koha ja see saab olema üks paljudest parimatest päevadest mu Elus; Eestiga natuke sarnane - inimesed on olude sunnil taibukad, näiteks võivad nad traadijupiga auto või maja või lennuki ära parandada ja palgad on piisavalt väikesed, et käiakse Austraalias tööl; ilus pidavat olema ja neil on eriline suhe sõnajalgadega. Oli jah!
nende au ja uhkus, sõnajalg, vohab palmitaolise taimena
Nii ilus maa, et me karjusime üksteise võidu VAAAAUUUUUUUUUU!! Ja vahet ei olnud, mis suunas vaatasime, ikka oli ilus! Maandusime Aucklandis ja sõitsime mööda Coromandel´i regiooni ringi. Järgmised postitused panen lihtsalt pilte, sest VAAAUUUUUUUUUU! 
 Seda, et nad loomult ulakad on, tean juba neist tuttavaist-sõpradest, kelle võrra reisides rikkamaks olen saanud. Seesama heasüdamlik elurõõmus pätt vaatab ka nende rahalt vastu :)
 Täiega muinasjutt!
Aitäh!

No comments:

Post a Comment