20130712

väga äge lennu(firma)elamus

Uus-Meremaale minnes oli meil selline mõnus tunne sees juba lennukisse astudes - et ohh, nüüd tuleb lahe elamus! Tuli ka  - alustades Air New Zealandi lennukist, mis maapealsete jumalate ehk nende rugby rahvusmeeskonna All Blacks´i toetuseks süsimustaks oli võõbatud ning jätkates kogu selle naerusuise suhtumisega, mis nende toimetamisi saatis. Aeroflot on kolmandale kohale langenud, Air Portugal oma metallist kahvlite-nugadega teiseks kukkunud ja edetabelil on uus ja võimas liider - Air New Zealand!
 Nende suhtumist peegeldasid ka lennujaama oote-ekraanid ja oksekotid.
Oskus midagi täiesti rutiinset erilisse, üllatavasse vormi valada väärib igati suurt kiitust - ma pole kunagi varem oksekotti pildistanud. Eriti vahvaks kiskus siis, kui ees ootas reisisaatjate ohutusvõimlemine, mis oli lahendatud seiklusest ja ilusalt pakatavale maale vääriliselt:
 Istusime ja särasime rõõmust terve lennuaja, sest see oli täpselt selline sissejuhatav vastuvõtt, nagu üks korralikTERE olema peab - energiline, nupukas, naljakas. Asjalik, aga äge! Kes iganes seal Uus-Meremaa marketingikoopas tegutseb, on ikka väga terav pliiats.
Lisan ühe video veel - filmisõpradele :)
 Aitäh!

No comments:

Post a Comment