20131010

Karijini, vol 1


Pärast Exmouthi sattusime Suure Saare kõige ilusamasse kohta - Karijini rahvusparki. Exmouthist Broome´i sõites tuleb teha pisike aas põhimaanteest kõrvale ja - pamparampaaa- kõige puhtam ja maagilisem ilu! Rahvuspargi vaatamisväärsused on kosed ning kuristikud / kurud / kaljulõhed- ja ossaraks, need on ilusad! Kuna me käisime mitmes-mitmes kohas ja tegime vastavalt koha ägedusele triljard pilti, siis ... vol. 1. e alustame kosest.
sattusime seiklema ajal, mil kõrb õitses
Selleks, et Joffre Gorge´i jõuda, tuleb sõita mööda krusateed - umbes 50 km. Tee oli kaheveolistele mittesoovitatav, kuna viimatised vihmad olid korraldanud võimsa treppiuhtumise. Otsustasime siiski minna - kodused (kruusa)teed on ju samalaadsed - ent meie Mighty Mitsu sai selle retkega vähemalt 10 aastat vanemaks. Kui me kohale jõudsime, leidsime eest veel ühe kaheveolise-mis kuulus ka eestlastele, elagu hiidlased! :D Koos asusime vallutama matkarada, mis viis ringiga kose alla, mis oli õnneks niru - suurte vihmadega täidab ta kogu kuristiku.
tüdruk ja kuru
Matk alla oli tore, ent suurem rõõm ootas meid alles ees - kuna kosenire oli nii sillerdavalt kutsuv ja kalju aegade jooksul sobivalt treppi lihvitud, otsustasime üheskoos, et aeg on valida veidi alternatiivsem marsruut.
kaljutäheke e ema on mul kaljukits
lahke inimesena läksin ja vaatasin, et kas ikka saab ja et ega püütoneid pole

õnneks ei olnud ja sai küll.

tüdruk maid vallutamas- umbes poolel teel

kolmveerandil teel - koos vahvate hiidlastega :)
Siin nad on, kaunist kohast leitud kaasmaalased

tehtud!
Ja see oli kõigest esimene ilus (ja seikluslik) kuru, kuhu sattusime. Mis Sa hing oskad veel kosta? Vauvauvau!
Aitäh!

No comments:

Post a Comment