20110906

elamujutuga tööpildid

seal need vaalad ujuvadki
Oleme olnud Broome´i elanikud terve ilusa kuu. Selle aja jooksul oleme oma armsa hosteli ühes sealsete karvaste-sulelistega seljataha jätnud ja uue katuse oma peakohale libistanud. Siinne suht odav ja ka mõistlikult hügieeniline elamisvariant,mis suht populaarne on, kannab nime sharehouse ja seda me ka hetkel naudime. Kokku on meid siin majas 14 ja enamus töötab Zandersis - mõne erandiga - nt mees, kes kaevandustes maapinda õhib ja tüdruk, kes kohalikus baaris muuhulgas ka märja t-särgi võistlusel kannukallajana tegutseb. Ma tean, vahva :) 
vahest kaugel, vahest lähemal
Maja - selleni jõudsime me niimoodi: esimene töökuulutus, millele siin linnas reageerisin, otsis näitlejat, kes aitaks käsikirja vormida - lugemistöö ühesõnaga. Shane, kes selle kuulutuse üles riputas, on (midagi)tegev filmimaailmas ja suurim šedööver, mille kaastegija ta olnud on, kannab Austraaliaga sama nime. Seda mainin ma, sest .. see tundub talle tähtis olevat. Kuna tööpakkumise oli meie kohtumise hetkeks juba libisenud ühe kohaliku selle, kes jaurab põõsais ja magab tänavail kätte,  pakkus ta, et prooviksin tööd leida  restoranist, kus ta tütar mänedzer (e.k hakkamasaaja?) on. Saimegi. Kuna liiga suur osa teenitavast kippus hostelis üüri peale minema, otsisime alternatiivi. 
ja ühel hommikul olid rannas delfiinid!
Ühele kaubanduskeskuse kuulutusele helistades teatas telefonis elurõõmus hääl, et jätke andmed, ehk helistab tagasi. Hääl oli sellesama tütre oma! Restoraniomanikul, kes ise Perthis elab, on siinlinnas maja. Kunagine staffhouse, mida Shane nüüd temalt rendib ja siis omakorda välja üürib. Nii me siis elamegi kuu pärast esimese tööalase kontaktiga põgusat kohtumist teamaga sama katuse all. Täitsa imeliselt vahva, kuidas argised asjad mööda inimesi liiguvad, onju?
Aitäh!

No comments:

Post a Comment