20100220

once upon a time on the mysterious plains of serengeti...

life"s like a box of chocolate..
aeg on muutumatu v22rtus, mida kalendri v6i kellaga m66ta on sama m6ttekas, kui loendada 2mbriga ookeanis loksuvaid soolavee liitreid. aeg on, aeg j22b. see, kuidas me seda erinevatel hetkedel tajume, on individuaalne ja ei m6juta aja tegelikku kulgu ega olemust.

siinmail pole kindlat aega olemas. on mingid ebam22rased vööndıd, nagu nt hommikueineaeg vms. kokkulepped on samuti nagu p2ike ja pilveke - koos ollakse taevas, aga synkroonselt tegutsevad nad haruharva. meie koolituse ja siinviibimise graafikut v6ib vaadata kui huumoriklassikat mingisuguse datamuuseumi kullavaramust. huumorivaegurina pole ma sellele viimased kolm p2eva pilku heitnud - ja n2e, olen elus. plaanid on 65% maybeyes/maybeno, ok? ja mulle see meeldiks v2ga, kui vaid meie grupp mult ei kysiks infot, sest pidev teiste teadmatuses hoidmine ei sobi professionaalse kretinismiga paratamatult kaasask2iva k6iketeadva targutamisvajadusega.

igahommikused death starid elik oliivid (meie territooriumi ymbritsev v6sa on oliivipuud, can you imagine that?!) on suutnud tekitada erinevaid k6huvaegusi 2/3 baltlastele, ainult need k6ikseaeglasemad ei saa veel aru, et ninaesine erineb kapitaalselt kodusel vakstul olevast. tegime koosoleku. selgitasime. koostasime europiidmenyy. k2isime poes, tutvustasime v66rustajatele v66rast ning mystilist myslilooma.

hommikul saime oliive ja seda kuradi naani.

no, not ok, eriti kui Sa lubad inimestele midagi ja enda arvates teed asja korda. hetkeks valitses t6esti selline tunne, et Sa ajad asju tittedega, kes j2rjepidevalt ja keelust hoolimata pyksi situvad. sinu pyksi. ma ei ole kindel, kas neile varem on ka teatatud, et no, not okey, aga see tegi nad t6saiseks ja siis viidi mind uuesti linna, kus ma sain uuesti n2idata mystilist hommikuhelbe- ja myslilooma ning 6petasin selgeks aksioomi 30nene grupp inimesi !@#$%^&*()_}{" NOT = kotit2is banaane/6unu / kiivisid, you have to count these fucks.
sain ka p2risp2ris postkontorisse, jee (jah, 4 p2eva v6ttis aega, ent meenutagem, aega ei maksa m66ta).

T2na k2isime linnas mööda turge ja poode laiamas ning sain 2/3 t2idetud - bazaaril on teed joodud, jeeei.

Kohalikus autokoolis direktori kabinetis kohvijoomine l2heb peaaegu kojukutsena kirja, kuna viibisime seal mitteametlikult, programmiv2liselt ja tegelikult oli meil lihtsalt vaja vetsus k2ia, nii et peaaegu 3/3 on kirjas, aga 1 p2ev on veel j22nud ja ma olen v2ga lootusrikas, hommikul v6tan kaamera kaasa, ehk joppab - ikkagi pyhap2ev ju ja inimesed agulis juba teavad, et me jookseme seal. ehkehkehkehk saan heita p6gusa pilgu m6nda minu silmis v2ljast meeletult r22mas ent minu meeles seest kindlasti imeliselt hubasesse padja-vaibakuhja all 2gavasse majapidamisse. kui saab, siis saab, ok?
Sain teada, et pidevalt naeratada, signaalitada ning avariivabalt kulgevas organiseeritud kaosena n2ıvas liikslusharmoonias kaasalöömıseks on tarvıs juhiluba, muıdu paneb polıtseı Sul k2ed rauda. Nende lııklus6pık on aga v2ga lıhtne ja vahva, saın yhe kıngıtuseks kaasa, kavatsen end kuıdagı veenda nende nııv6rd kındlalt v2ıdetud *our drıvıng lıcense ınternatıonal* paikapidavuses. Muideks, asfaldirodeol hobuvankriga hullamiseks ei ole luba vaja. Ent neid ikka siia jagub, t2iega.

Kohalike kohta ytlen, et nad on 2gedad. Praegu sumiseb mul neid ymber umbes kolm, ikka kysivad, et Bozoo, kas k6ik on ok ja Bozoo, kuidas l2heb ja ega nad 2ra ka ei l2he, neile meeldib koos olla. So not like us. Just yks t6lkis nende mingi spiooniprogrammiga minu Hasankeyfi elamuste peale "I"m happy for you", SOO not like us!! M2ngisime t2na kohaliku kontingendiga jalkat ja mulle tundub, et nad vist kasvavadki jalkaplatsil yles. Asi on poistel k2pas ja palli nad t6esti nagu hullud (nad ju ongi jalkahullud, ainult et heas m6ttes).

T2nase hommikujooksu ajal hyppas yhest bussist yks noormees v2lja ja liitus meiega.

...You never know what you're gonna get
:)

No comments:

Post a Comment