20100213

stalini jalaj2lgedes

kohale j6udsime! kell 2 ;o;osel ehk 26h living terminal a la tom hanks aga osssaaaaaaaaa mis toimub ikkagist!
Riias saime ilusasti teiste baltlastega kokku ja saime checkinnitud, ent siis pidime ootama lennujaama bussis 20 min, kuni mingi tite okse vms selline lennukis ;ara koristati. siis tegi buss s/onaotseses m/ottes kannaka ja viis meid 25 m kaugusel seisnud lennukini. whaat l2takad, millega m6tleme?
istanbulis ootasime diyarbakiri lennukit esmalt v2rava402 juures, siis delayed 30 min, siis delayed 1h, siis pidime minema v2rav 102 juurde, sealt ;oeldi, et delayed 2 h ja minge 406 juurde. sealt saadeti meid s;o;oma ja siis, kui sai k2es, ;oeldi, et nüüd jooksuga lennukıle. Aga lennukıs saıme süüa veel ja hırmkallıs termınalı kohvı asendus tasuta nestega jeehaaaa, tarbimispidu! pluss on superkhuul see, et nende kahe tunni jooksul vist sai suheldud u pooltega, kes suurt metallist lindu ootasid, mingi veider lennundusapsakateemaline vennastumine toimus. ja v2ike roosa 3aastane tyrgi planeet valis mu enda p2ikeseks ja pani piki orbiiti kihutama, hmmm.
kohale j6udes olid tyrgi mehed vastas ja tegid m6lemale p6sele musi, missa hing veel tahad! edasi mikrobussides 70 km m;o;oda munakivi ja augusegust teed sajaga meie final destinationisse/ BATMAAAAAN!
kohale j6udes saime matrjoshkateemalise elamuse, kui avastasime bussist v2ljudes, et aknad on 1. korrusel trellitatud. aed tarastatud. 5 turvat ja 5 tumedat meest.
"naised sealt uksest, mehed teise majapoolde".
trellid. j6udsin veel vend marile hyyda, et mingil juhul ei annaks passe 2ra.

No comments:

Post a Comment