20100221

where you from? your name is? photo, yes?

tuli vihma. tuli 2ikest. neil siin veebruar sama, mis meile mai/juuni.


turulmuljeid veel. neile inimestekle on tingimine vist m2ng, kohvikus tingisin serviisi hinda alla (poes oli liiga kallis) ja sellest, et k2ik teenautlejad kokkuleppe puhul plaksutasid, lugesin v2lja, et diil oli hea. basics of kurtish do help :) ainsad pealetykkivad tegelased on pisikesed kaaluga poisid, kes j2rjepidevalt pyyavad Sulle maha 2rida kaalu. muidugi on see cover sellele, et k2i/pinda/kuis/jaksad/kyll/annab/paar mynti/jee/jee, aga h2sti k2pas on neil see teema. mina raha ei andnud ja vaatasin niikaua tungivalt silma, kuni yks mulle autoukse avas. hea on vahest olla iiiiivol pisikeste koopata batkidside vastu, muhahaaa.



kala ei ostnud. s6in igavuse peletamiseks yhe pisikese kurja pipra 2ra. tundsin, kuidas p6letas. pool h hiljem kordasin seda akti testimaks 'mis ei tapa teeb tugevamaks' teooriat. peaaegu tappis, rsk, aga kohalik kebab tegi asja korda.


tagasitulles pidasime kohalikega p2ikeseloojangus spordim2nge. oli tore, jalkas j2ime viiki.





AHJAA. mu ekslik maitsemeel palub vabandust - lehmapersemaitse omandab siinne pikantseim suut2is hoopis nii, nagu noaga onu demonstreeib- l6ika lammas lahti ja pane juust sisse. lehma tuharatest on asi kaugel. lihtne.

kes tahab, ostku lammas ja proovigu j2rgi.

No comments:

Post a Comment