20100216

you football play good. you practice, yes?

tagusime siin eile 6htul poiste ja plikadega vutti.

4 tiimi. meie uhked kaptenid: Şırın, Serdan, Melik ja Serfa

GOOOOOOOOOOoooooooooooool!!!! Muidugi oli meie tiimi nimi Tigers! :D



pealkiri ei p2rine kellegi ko0haliku suust. sinne kohalik suhtlustasand on 22retult primitiivne, kuna saab inimene hakkama kyll, kui teab tyrgi ja kurdi keelt ning kergelt tönkab araabia keelt. teine maailm. ainult et enda suust eeldaks rohkemat, kui "all ok, no problem, all good, yes?" kuulda, naastes ja taas tööpostile asudes hakkavad mu 6pilased muule inkat 6petama.

jalkat m2ngisime, kuna me ei saanud minna Hasankeyfi, mis on vana vana vana kyla Tigrise kallastel, sest 15/02 aasta tagasi arreteeriti kurdide liider tyrklaste poolt ja siis olid eile massid t2navatel ("no problem, people take rock, throw at police, run. no dead, next year again. tomorrow all calm and normal again, no problem, ok?", I love this attitude!). yleeile pidime minema linna t"o"o"kodadesse, ent programmimeistrid unustades kava kokkuklopsides m2rgata, et ka siin k2iakse pyhap2viti loomaiaas vms. seega jalutasime l2hedalasuvate m2gede suunas l2bi p6llu ja s6ime salatit.

j2rgmisel hommikul kell kaheksa seal samas joostes jalutasiud p6lluvahel vastu kaks linnariietes noormeest. kell kaheksa. keset p6ldu. oookei, no problem. m2ed muideks on sellised, et kui viitsid kolmemeetrise augu kaevata,m siis saad naftas ujuda. khuul.

valkentinip2valpuhul tegime sydamekujulisi ehteid ja 6ppisime s2rgile puma ja moscino kirja s2delevate kividega kirjutama. me ei l2he enam kunagi zaraasse ega expressionsisse, k6ik teeme ise, jeeee!

2 comments:

  1. nii see on :D statiiv peab ootama veidi, olen tagasi 23/02, no problem, all good, ok?

    ReplyDelete