20110330

parim puhkus on uni

World Peace! - see on enamat, kui ainus mõte, mida missikandidaadid produtseerida suudavad.
Mul oli au eelmisel nv-l kokku puutuda järjekordse killuga eriliste noortega - seekord koondab neid ühe tubli tulevase psühholoogi hüüule "CI" vastu karjutav "SV". Organisatsioone, mille eesmärgiks on rahu siin ilmas, on teisigi, ent selle - CISV -mõte on oma lihtsuses.. lihtsalt geniaalne. Viia kokku erinevate riikide noored ja lasta neil sõbruneda - teatud eas loodavad sõprussuhted on igikestvad. Ja siis, kui nad juba suured on, mõtlevad ehk pikemalt, ehk isegi tõrguvad või keelduvad teist riiki, kus tal sõber on, ründamast. Ja kui Sul on palju sõpru paljudes riikides, siis... world peace, man! Pluss kõik need ägedad isiksuseomadused ja sotsiaalsed oskused, mis nende ühistegevuste käigus omandatakse! Ilus ja tore nädalavahetus möödus mängides ja naerdes (tegelt ka, mängides ja naerdes!), ja see oli väga mõnus puhkus.

Pealegi õppisin ma ühes nende rahutuvidega lõpuks mafia selgeks, jeeeei. Ja mafia võib olla vägagi hull huumor :)

Spetsrespekt läheb neile inimestele, kes käivad neile liidriks ja mängujuhiks ja seltsiks - lihtsalt nii ongi, et lähed ja veedad noortega mõnusalt aega, oled eeskujuks ja oled avatud - sest vastutasuks saad meeletult positiivsust ja ka teadmisi - maailma ja iseenda kohta.

Eriti khuul oli tutvuda Mehega, Kes Sai Aru. Sai aru, mis on teglikult tähtis. Tuli töölt ära, müüs maja maha, ostis minivan´i ja nüüd püüab kahe aasta jooksul külastada kõiki, kes ta elus tähtsad on. Igaühel on lugu, ja see....on juba nagu..PÄRIS LUGU.

Vahest on nii lahe, et tekib hirm - äkki olen ma hoopis kellegi unenäos?

No comments:

Post a Comment