20110411

NOW!

Kui ma vana mees olen, tahan ma Nõmme turul lilli müüa. Sinnani (kas selline sõna on olemas?) on veel veidi aega. Seega - dreamjob?

-palju loodust
-hea seltskond
-piisavalt hubasust
-aktiivne
-näib harrastuse/hobina
-on seotud meelisharrastuse/hobiga
-arendav
-paneb naeratama, hõiskama
-mõistad, kui khuul on elu ja kaaselukad

FOUND!

lumelaua instruktor, jiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa!
Tegelt ka, midagi nii ägedat koos nii ägeda seltskonnaga... kui ma selle pakkumise sain, siis oli eufoorialaks nii suur, et praktiliselt minestasin nr 16 bussis. Lumelauaõpetaja? Kas saab veel paremaks minna? :) Rutiin missugune, eksole:

Ärka.
Hommikusöök.
Puhka / vaata lumelauafilmi, kuna mägi avatakse alles 11.
Mäele. SÕIDA.
Lõuna.
Puhka.
Mäele. SÕIDA.
Puhka, söö, pese.
Olge koos.
Maga.

Ilma saime nende päevade jooksul täiesti seinast seina - kevadsinist taevast / lumetuisku/ päikest/ meeltut tuult/ jäätuisku/  pilvi/ kõike. Mäele läksime esimestena ja tulime viimastena. Õhtuks olime rampväsinud. Mingil hetkel 180 harjutades adud, et oled kogemata 360 teinud. Puutud kokku supernoortega. Igal hommikul teed korraks silmad lahti ja näed - päike tõuseb üle kuplite. Tabad end pidevalt mõtlemas, kui hullult palju ägedaid võimalusi on olemas. Kui äge võib elu olla - ja kui ägedad on inimesed, kes neid võimalusi kasutavad. Vanusest sõltumata. Neid jälgides saadki aru, et Elu on ellusuhtumine. Sinu hiilgeaeg? Sinu elu! Iga hetk sellest! Elu on Su hiilgeaeg, ra!

Tegelt ka, parim!

igal hommikul

esimesed!

mägi=vägi

chill

nii ongi :)

maast madalast

esimesed II

natuke..

...ja veidi rohkem, kui natuke


kuhjaga enam, kui natuke

süda on rahul/turvaline
 yeah!
ja tegelt ka, aitäh!

No comments:

Post a Comment