20110411

suurvesi. SUUUR VESI!


jägala parima nurga alt














JIHAAAAAAAAA!!!!!
Sellist adrelaksu annab otsida!!! Sul on paat, ja selle põhjas on augud. Sul on sõbrad. Igal sõbral on mõla. Sul on kapten. Kaptenil on jõgi. Ja jõel on kärestik ja kärestikul on juga! Ja kapten annab endast kõik, et see jõgi, kärestik ja juga saaksid kasutada oma igavesest igavest õigust voolata läbi nende aukude, mis paadi põhjas on! Algus oli juba äge - kõik need oksad, mis jõe kohal on. Edasi tulid kiiremad, mäslevamad kärestikud. Riietus pidi veekindel olema, ent sel hetkel, kui me paadiga kõigest jõust Jägala juga rammisime.... kevad tuli külma dushina, kuid seda külma tajusid alles paarsada meetrit allpool, kui anti vahetult enne kivist pankkalda rammimist käsklus "pikali!" ning sõrmed enam turvaköiega koostööd ei soovinud teha.

Kõige ägedam on see, et me võtsime paadid, panime auto peale, sõitsime kose juurde tagasi ja tegime seda kõike uuesti! JAAAAAAAAAAA!
Võin rahuliku südamega öelda, et ma kaifisin seda....igat hetke ja piiska sellest!

PS. Rahul olen ma ka oma kaameraga, tundub tõesti minukindel olevat (kui väike basseiniviperdus unustada) e. my w90 kicks ass! :)
PPS. retked.ee - suurepärane!
PPPS. aitäh!


zhe best!



2 sek joani

jukka!

No comments:

Post a Comment