20110722

dude, we haz a car

Meil on auto!
Loo lühikokkuvõte naistele ja aktiivse parema ajupoolkeraga meestele:
Justnii! Vajalikum kindlasti, kui Eestis. Saamislugu on lühidalt nii - otsi, küsi, uuri, räägi. Külasta gumtree.com.au´d - korduvalt, aitab ülevaadet saada. Kirjuta, uuri, küsi, räägi. Plaani 1000 km retke tagasi Perthi, kuna seal on lääneranniku suurim kasutatud autode turg. Rõõmusta, kuuldes oma farmerit helistamas ja juhtnööre andmas - 440 km kaugusel oloevale tuttavale mutrivillule. Rõõmusta, kuuldes kolmest ülevaadatud ülevaatusega autost, mis sõelale jäänud. Jäta bussipiletid ostmata ja rõõmusta nähes rendiautot, mis tuleb juhuslikult sinnasamma Geraldtoni viia.
Startisime kell 5 - ammuilma enne päikesetõusu. Aga ikkagi - meie esimene roadtrip ja pealegi - snorgeldamisautoga! Veeallsõidutoru sobis väga hästi, kuna täiskuu piilus vaid valitud hetkedeks nende suurte ja tumedate vihmapilvede vahelt. 
snorgeldamisauto

siis, kui kuu välku lõi



Mingil hetkel - umbes 150km lõunapoole - lõpetas pika lindina läbi sileda põõsasmaastiku kulgenud maantee oma nõmetsemise ja päikesega koos tõusid maapinnast üha kõrgemaks muutuvad künkad ja maapinnal tegid põõsad muule floorale ruumi. Rõõm missugune - tegelt ka, selline "Kas ma olen Uus-Meremaale sattunud" tunne tekkis! Näete? 

uus
meremaa!!
Jaaaa...pamparampampaaaaa, siin ta on - ühes eksinud pääsukesega:


Nägite? Muideks, tagasiteel nägime umbes kümmet känguru!

Lugu meestele ja Sulle, kui Sa oled MMA-d vaatav lihav dyke:

Ford Falcon Futura. Automaat. 2001. Sedaan, 4.0L,  270 000. Bensiin. 0-100 7.9 sek. Ülevaatus olemas. Tagumised pidurikettad vajavad vahetust. Muideks, ainult üks hüppas veel.

Lugu Sulle, kallis paps:

Ning lõpetame selle maanteporno ühe ilusa pildiga, kus on nii Shark Bay kui põõsad kui ka...ah krt vaadake ise:
surnuruu tee
Aitäh!

No comments:

Post a Comment