kõrvitsad suppi! |
Esiteks, tõmba üles palitukrae, anna lävepakul omastele suud ja hiili päevahakul põllale. Püüa kinni korralik kõrvits - selline kahepuudane. Raiu ta sealsamas pooleks ja lase sisikond välja - teistele hoiatuseks.
Köögitoimkond vajab:
kõrvits
2 kartulit
1 sibul
1 küüslauguküüs - ida-euroopas võib ka rohkem
soovi korral ingverit
2 puljongikuubikut (köögivilja)
1 pk veremaiku
soola, pipart
või
Prae kastruli põhjas väikseks hakitud sibul-küüslauk-ingver võis; pane kõrvitsatükid poti põhja lisaks. Lase vesi peale - nii et kogu kraam oleks kaetud, lisa hakitud kartul ja puljongikuubikud, ning lase keema. Kui kogu krempel on plöga, lisa veremaik ja mikserda. Serveeri röstitud kõrvitsaseemnetega - need osta poest või kuivata ise.
Eriti spets on siis, kui serveerid nii, et supp-kõrvitsaseemneõli-kõrvitsaseemned.
Mina serveeriks veel singi ja murulauguga röstleiba sinna kõrvale.
Löö lokku ja karju lapsed külapealt kokku.
Käed pesid?
Pistke mõnuga!
ice ice baby |
No comments:
Post a Comment